Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (pre-event)

28 Σεπ, 2017 στις 10:00 πμ έως 10:00 μμ

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ συμμετέχει και φέτος ενεργά στον εορτασμό της Βραδιάς Ερευνητή.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στην 3η Ημερίδα Μεταπτυχιακών και Μεταδιδακτόρων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 10:00, στο Αμφιθέατρο του Ε.Ι.Π., στο πλαίσιο εορτασμού της «Βραδιάς του Ερευνητή 2017».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιστημονικές ομιλίες και αναρτημένες ανακοινώσεις από νέους ερευνητές του Ινστιτούτου και προσκεκλημένους ομιλητές που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Ανοσολογίας, Ιολογίας, Νευροβιολογίας και Βιοπληροφορικής.

Στο απογευματινό μέρος, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Ι.Π. Καθ. Φωτεινή Στυλιανοπούλου θα παρουσιάσει «Μια νευροβιολογική προσέγγιση στις διεργασίες της μνήμης».

Στη συνέχεια, οι ερευνητές Μηχανικής Μάθησης και Στατιστικής Αλέξανδρος Καρατζόγλου (Telefonica Research, Βαρκελώνη) και Όμηρος Παπασπηλιόπουλος (Universitat Pompeu Fabra, Βαρκελώνη) θα αναπτύξουν ένα εξαιρετικά πρωτοπόρο θέμα: «Μαθαίνοντας σε βάθος: τι είναι το deep learning και γιατί όλοι μιλούν για αυτό;».

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί στον κήπο του Ινστιτούτου με γευσιγνωσία μπύρας που ετοίμασε μια ομάδα μικροζυθοποιών και live μουσική από το συγκρότημα 1,2,3 Swing.

Θα χαρούμε πολύ να προωθήσετε την πρόσκληση που επισυνάπτεται σε συνεργάτες και φίλους σας.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Η Οργανωτική Επιτροπή

Ειρήνη Καραμιχάλη, Τζωρτζίνα Κουρούπη, Σαββίνα Μουσταφά και Τιμοκράτης Καραμήτρος

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
28 Σεπ, 2017
Ώρα:
10:00 πμ έως 10:00 μμ
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Χώρος Διεξαγωγής

Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ
Βασ. Σοφίας 127
Αθήνα, 11521 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Ιστοσελίδα:
http://www.pasteur.gr/